Νέα

 

Ο πιο ολόφρεσκος διαγωνισμός από τα chillbox και το PlayStation® ολοκληρώθηκε και τα φανταστικά δώρα PlayStation® βρίσκονται στα χέρια των νικητών!

Ένας ολόφρεσκος διαγωνισμός από τα chillbox και το PlayStation® ήρθε και θα συναρπάσει τους λάτρεις του

 

Ο ωραιότερος ταξιδιάρικος διαγωνισμός του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε και είναι έτοιμος να ταξιδέψει τους 4 υπερτυχερούς σε μαγικούς προορισμούς!

Το chillbox σε συνεργασία με τη Manessis Travel προσφέρει στους 4 νικητές, 3 αξέχαστες ημέρες στο Ντουμπάι, το Παρίσι, τη Βενετία ή τη Σικελία για να ζήσουν το ταξίδι που ονειρεύονται!

Ένας ολόφρεσκος διαδραστικός καλοκαιρινός διαγωνισμός από τα chillbox ήρθε να συναρπάσει τους λάτρεις του frozen yogurt!

Τρίτη, 29 Μαΐου, 2018 – Το chillbox, το αγαπημένο, ελληνικό frozen yogurt, που έχει γίνει παγκόσμιο brand, λανσάρει αυτό το καλοκαίρι έναν ολόφρεσκο συναρπαστικό διαγωνισμό, αφιερωμένο σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν νέες εμπειρίες και να ανακαλύπτουν νέες γεύσεις. Με πρωταγωνιστή το απόλυτο pop icon Βαγγέλη Κακουριώτη, τον αγαπημένο τραγουδιστή και νικητή του φετινού γνωστού χορευτικού show της τηλεόρασης, η Chillbox μας καλεί σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό με τίτλο «Εσύ. Εγώ. Chillbox

 

 

Η Chillbox για 2η φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (Packaging Innovation Awards ’17), ξεχωρίζει, ψηφίζεται και βραβεύεται, αυτή τη φορά ως κορυφαίος πρεσβευτής των ελληνικών τροφίμων στο εξωτερικό για το 2018, ανάμεσα σε επιχειρήσεις αντιπροσωπευτικές τόσο του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, όσο και των νέων concept που χαρακτηρίζουν την ελληνική εστίαση.  

Copyright  © 2016 Chillbox S.A. | Designed & developed by avakon+